Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 11:19

NAVALJNOM PRETI JOŠ 30 GODINA ROBIJE "Tvrde da ja, dok sam u zatvoru, činim terorističke akte"

Zatvoreni ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni rekao je danas da se protiv njega vodi istraga zbog optužbi za terorizam i da bi zbog toga mogao biti osuđen na još 30 godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putinov kritičar Navaljni: Protiv mene se vodi istraga po apsurdnim optužbama za terorizam

Izvor: Danas, 26.Apr.2023

Aleksej Navaljni, opozicionar i kritičar Vladimira Putina koji se nalazi u zatvoru, rekao je da se protiv njega vodi istraga zbog optužbi za terorizam zbog kojih bi mogao da bude osuđen na 30 godina zatvora, prenosi Skaj njuz.

Nastavak na Danas...

Navalni kaže da mu prijeti još 30 godina u ruskom zatvoru

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2023

MOSKVA - Zatvoreni ruski opozicioni čelnik Aleksej Navalni rekao je u srijedu da su inspektori protiv njega otvorili, kako je nazvao, "apsurdni" slučaj terorizma po kojem bi mogao biti osuđen na dodatnih 30 godina zatvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.