NEMAČKA VOJSKA PLANIRALA TERORISTIČKI NAPAD NA RUSIJU Moskva iznela šokantne optužbe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 18:20

"NEMAČKA VOJSKA PLANIRALA TERORISTIČKI NAPAD NA RUSIJU" Moskva iznela šokantne optužbe!

Rusija tvrdi da je Bundesver planirao napad na civile u Rusiji.

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da je nemačka vojska planirala teroristički napad na Rusiju korak po korak.

- Ono što je prezentovano svetskoj zajednici govori o dugoročnoj i planskoj nameri jedne NATO zemlje, Nemačke, da vodi vojne operacije protiv Ruske Federacije. Korak po korak je opisano kako će se izvoditi teroristički napadi na civilnu infrastrukturu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su govornici bili potpuno svesni da se radi o uništavanju civilnog mosta - kazala je Zaharova na marginama Svetskog omladinskog festivala u Sočiju komentarišući objavljivanje razgovora nemačkih oficira o raketnim udarima na Krimski most.

Kako je naglasila, presretnuti razgovori nemačkih oficira o planovima za napad pokazali su da proces denacifikacije u Nemačkoj nije završen.

Ona je napomenula da je nemačka vojska, govoreći o napadu na most, posebno istakla da će to imati veliki politički značaj.

- Berlin ima obavezu da odgovori na pitanja. Reakcija Nemačke je ista kao i uvek: ne žele da snose odgovornost, već žele da izbegnu pitanja i diskusiju - navela je.

Ministarstvo odbrane Nemačke potvrdilo je televizijskom kanalu "ARD" da je razgovor nemačkih oficira bio prisluškivan i da je snimak autentičan.

Izvor: Srbija Danas/IN4S/Preneo: I.S.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.