NA VRATIMA KREMLJA: Nikolić doputovao u Moskvu, sutra sa Putinom

Izvor: Kurir, 29.Okt.2013, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA VRATIMA KREMLJA: Nikolić doputovao u Moskvu, sutra sa Putinom

Predsednik Srbije će u Moskvi prisustvovati Rusko-srpskoj investicionoj konferenciji na kojoj će potencijalnim ruskim investitorima biti predstavljeno 75 projekata srpskih kompanija i institucija od kojih Srbija očekuje više od sedam milijardi evra

MOSKVA - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doputovao je večeras u Moskvu. Nikolić će se u sredu u Kremlju sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Kako je najavljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednik Srbije će razgovarati sa Putinom o bilateralnim odnosima Srbije i Rusije, napretku radova na "Južnom toku", izvozu Srbije u Rusiju, ulaganjima u srpsku železnicu, potencijalnim investicijama u Srbiju, kao i o aktuelnoj situaciji u svetu.

Nikolić će u Moskvi prisustvovati Rusko-srpskoj investicionoj konferenciji na kojoj će potencijalnim ruskim investitorima biti predstavljeno 75 projekata srpskih kompanija i institucija od kojih Srbija očekuje više od sedam milijardi evra.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investiciona konferencija Srbije u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2013, 00:13

Na investicionoj konferenciji, koju danas u Moskvi organizuje Privredna komora Srbije, potencijalnim investitorima biće predstavljena 74 projekta domaćih kompanija, institucija i lokalne samouprave, vrednih gotovo sedam milijardi evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sertić: Nudimo profit ruskim investitorima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2013

Privreda Srbije današnjim predstavljanjem predloga 75 projekata vrednih sedam milijardi evra potencijalnim ruskim investitorima ne traži pomoć, već nudi zajedničko stvaranje profita, poručio je danas u Moskvi predsednik Privredne komore Srbije Željko Sertić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.