Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2019, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muler završio istragu mešanja Rusije u američke izbore i predao izveštaj Baru

Specijalni savetnik američkog Ministarstva pravde Robert Muler završio je istragu ruskog mešanja u predsedničke izbore u SAD i moguće povezanosti Moskve i saradnika predsednika Donalda Trampa.

Muler je danas predao konačni izveštaj ministru pravde Vilijamu Baru koji ga sada razmatra, saopštilo je Ministarstvo pravde SAD. Sledeći potezi zavise od Bara, Kongresa SAD, i moguće federalnih sudova.

Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nije ponato koliki deo Mulerovog izveštaja će biti otvoren za javnost ili dostavljen Kongresu. Bar je rekao da će napisati svoj izveštaj u kojem će sumirati Mulerova otkrića.

Gotovo dvogodišnja istraga bacila je senku na Trampov mandat i rezultirala podizanjem optužnica protiv 34 osobe, od kojih je šest bilo deo Trampovog izbornog štaba. Pošto je dobio izveštaj od Mulera, Bar je kazao da bi već ovog vikenda mogao da obavesti Kongres o otkrićima iz Mulerove istrage.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.