Moskva solidarna sa Kubom, žali zbog odluke SAD

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva solidarna sa Kubom, žali zbog odluke SAD

Rusko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da Moskva žali zbog "antikubanskih" akcija Vašingtona, kao i da Rusija potvrđuje svoju solidarnost sa Havanom.

Ministarstvo je takođe navelo da je nov pristup prema Kini američke administracije podseća na "hladnoratovsku retoriku", prenosi Rojters.

Američki predsednik Donald >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Tramp saopštio je u petak da će ponovo vratiti deo restrikcija prema Kubi koje je ublažio njegov prethodnik Barak Obama.

Restrikcije se odnose na regulative u oblasti trgovine i putovanja.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva solidarna sa Havanom, žali zbog ANTIKUBANSKIH akcija Vašingtona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017

Tramp vratio restrikcije Kubi..Rusko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da Moskva žali zbog "antikubanskih" akcija Vašingtona, kao i da Rusija potvrđuje svoju solidarnost sa Havanom...Erdogan GRADI Istanbulski kanal, evo zašto se Putinu ovaj plan NIKAKO NEĆE SVIDETI! (VIDEO)..Ministarstvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.