Moskva savetuje Turskoj da ne pumpa mišiće

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva savetuje Turskoj da ne pumpa mišiće

22.11.2012. -

Preterana militarizacija tursko-sirijske granice je zabrinjavajući signal za Moskvu, izjavio je zvanični predstavnik MSP-a Rusije Aleksandar Lukaševič, komentarišući informaciju o postavljanju NATO PVO raketa Patriot.

„To je zabrinjavajući signal i naš savet turskim kolegama je u sasvim drugom smeru – da koriste svoj uticaj na sirijsku opoziciju kako bi što pre došlo do unutarsirijskog dijaloga, a ne da se bave pumpanjem mišića i podizanjem tenzija“, - rekao je ruski zvaničnik.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Moskva,   NATO

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muhamed Mursi donosi odluke u ime revolucije

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2012

22.11.2012. -..Predsednik Egipta Muhamed Mursi je danas imenovao novog glavnog državnog tužioca – Talgata Ibrahima. Specijalno saopštenje je u direktnom prenosu egipatske državne televizije pročitao zvanični predstavnik predsedničke kancelarije Jaser Ali...„Doneta je odluka da se za generalnog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.