Moskva potonula u snegu

Izvor: Vostok.rs, 24.Jan.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva potonula u snegu

24.01.2013. -

Snežni nameti u Moskvi su nakon obilnih padavina poslednjih dana porasli za pola metra, rekao je zamenik gradonačelnika, odgovaran za komunalne usluge Petar Birjukov. Iz grada je izneseno već oko 3 miliona kubika snega. Posebno se čisti teritorija oko stambenih zgrada. Specijalnu motornu tehniku za čišćenje snega pune gorivom na samim putevima. Čišćenje će potrajati još nekoliko dana, rekao je Birjukov.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Plamen Univerzijade-2013 stigao u Vladivostok

Izvor: Vostok.rs, 24.Jan.2013

24.01.2013. -..Plamen Univerzijade, koja će se održati u Kazanju ovog leta, specijalnim avionom je dopremljen iz južnokorejskog grada Busan u Vladivostok, odakle će, u pratnji nosača, početi svoj put ka prestonici Tatarstana, gde će 6 jula početi igre, navodi se u saopštenju administracije Primorskog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.