Moskva nije saglasna sa ocenom Makrona o ruskim medijima

Izvor: RTS, 29.Maj.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva nije saglasna sa ocenom Makrona o ruskim medijima

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da Moskva nije saglasna sa ocenom francuskog predsednika Emanuela Makrona u vezi sa ruskim medijskim kućama "Sputnjik" i "Raša tudej".
"Mi se ne slažemo sa ovom ocenom", izjavio je Peskov za Sputnjik.
Francuski predsednik Emanuel Makron optužio je ruske medije Raša tudej i Sputnjik da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su bili "sredstva uticaja i propagande" protiv njega tokom ovogodišnje kampanje za predsednika Francuske.
On je to rekao odgovarajući na novinarska pitanja na zajedničkoj konferenciji sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Versaju, preneo je AFP.
Kako je navela francuska novinska agencija, uoči drugog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj 7. maja, Makronovi saradnici optužili su Kremlj za nameštanje "prljave kampanje" protiv njega preko državnih medija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva se ne slaže sa stavom Makrona o ruskim medijima

Izvor: B92, 30.Maj.2017, 08:33

Moskva, Pariz -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio da Moskva nije saglasna sa ocenom francuskog predsednika u vezi sa ruskim medijskim kucama "Sputnjik" i "Raša tudej"..."Mi se ne slažemo sa ovom ocenom", izjavio je Peskov za Sputnjik...Francuski predsednik Emanuel Makron optužio je juče ruske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.