Moskva najbolja, Srbi četvrti

Izvor: B92, 20.Sep.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva najbolja, Srbi četvrti

Ruski atletski klub Moskva pobednik je Kupa Evrope za juniore, koji je održan u Sremskoj Mitrovici.

Moskovljani su na stadionu AK Sirmium trijumfovali u obe konkurencije. Obe predstavnika Srbije osvojila su četvrta mesta - u muškoj konkurenciji to je ostvario domaći Sirmium, a u ženskoj ekipa Novog Beograda.

Evropski kup atletskih klubova za juniore i juniorke u A grupi okupio je sedam klubova u muškoj i osam u ženskoj konkurenciji iz Rusije, Turske, Velike Britanije, Španije, Portugalije, Češke, Nemačke. koji su se nadmetali u 19 disciplina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropski kup juniorskih klubova: U znaku Rusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2008

SREMSKA MITROVICA - Evropski kup atletskih klubova za juniore i juniorke u A grupi danas je na stadionu AK Sirmium u Sremskoj Mitrovici protekao u znaku predstavnika Ruske Federacije, kluba Moskva, čije su ekipe trijumfovale i u muskoj i u zenskoj konkurenciji...Nastupilo je sedam klubova u muskoj i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.