Moskva će na sankcije odgovoriti brzo

Izvor: RTS, 12.Sep.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva će na sankcije odgovoriti brzo

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da će Rusija na sankcije brzo odgovoriti kontrasankcijama, ali da Moskva ostavlja otvorena vrata Sjedinjenim Američkim Državama za dijalog o Ukrajini.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije navodi da će kontrasankcije usledeti brzo, iako su one isforsirana mera, javlja ruska agencija Itartas a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tanjug.

"Mi ostavljamo otvorena vrata za konstruktivnu i poštenu bilateralnu saradnju, uključujući doprinos za rešenje ukrajinske krize, ukoliko je američka administracija spremna na to", ističe se u saopštenju u kojem se navodi i da su najnovije sankcije SAD još jedan neprijateljski korak.

Na kraju se kaže da Vašington treba da prizna da samo poštovanje tuđih interesa može pomoći pronalaženju rešenja za unutrašnji ukrajinski konflikt i to rešenja koje bi svima odgovaralo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva će na sankcije brzo odgovoriti

Izvor: Akter, 12.Sep.2014

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je večeras da će Rusija na sankcije brzo odgovoriti kontrasankcijama, ali da Moskva ostavlja otvorena vrata Sjedinjenim Američkim Državama za dijalog o Ukrajini.."Naravno, naše kontrasankcije će usledeti brzo, iako su one, kao što smo već nekoliko...

Nastavak na Akter...

Moskva će na sankcije odgovoriti brzo

Izvor: RTS, 13.Sep.2014, 01:32

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da će Rusija na sankcije brzo odgovoriti kontrasankcijama, ali da Moskva ostavlja otvorena vrata Sjedinjenim Američkim Državama za dijalog o Ukrajini. ..Ministarstvo spoljnih poslova Rusije navodi da će kontrasankcije usledeti brzo, iako su one isforsirana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.