Moskva: Oboreni avion nije bio pretnja po Tursku

Izvor: Večernje novosti, 18.Dec.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Oboreni avion nije bio pretnja po Tursku

MOSKVA - Borbeni avion "suhoj-24", koji su oborile turske snage, nije predstavljao pretnju za Tursku, niti njene građane, izjavio je danas zamenik šefa ruskih vazduhoplovnih snaga Sergej Dronov. Dronov je na konferenciji za novinare istakao da Rusija ima dokaze da oboreni avion nije povredio vazdušni prostor Turske. "U svakom slučaju, oboreni ruski bombarder 'su-24' nije predstavljao pretnju za Tursku i njene građane", kazao je Dronov, preneo je Sputnjik. Dronov je rekao da je "crna kutija" >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oborenog aviona oštećena i da će za skidanje podataka biti korišćena sprecijalna oprema. Kako je navedeno, prve informacije o tome šta je zabeležno na snimku leta biće objavljene u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštećena "crna kutija" Su-24, čekaju se dodatne analize

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2015

Ruski vojni avion "Suhoj-24", koji su oborile turske snage iznad Sirije, nije povredio vazdušni prostor Turske, za šta Rusija tvrdi da ima dokaze. Takođe, ruski zvaničnici su saopštili da je "crna kutija" oborenog bombardera delimično oštećena i da neophodno sprovesti dodatnu analizu...Borbeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.