Moskva: Ne gledajte u grudi, slupaćete se!

Izvor: Mondo, 18.Okt.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Ne gledajte u grudi, slupaćete se!

Svojevremeno su reklame za grudnjake "vonderbra" izazvale pravu pometnju u saobraćaju a slična situacija, ali daleko većih razmera, ponovila se nedavno u Moskvi.

Foto: Screenshot

Na ulicama ruske prestonice pojavio se izazovni plakat sa slikom obnaženih grudi jedva prekrivenih plavom trakom na kojoj piše "One privlače".

Seksi prizor je za samo jedan dan izazvao čak 517 udesa.

Agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Sarafan advertajzing", koja stoji iza ove kampanje, obećala je da će obeštetiti sve vozače koji su imali problema zbog njenog reklamnog panoa. Ona se, naime, obavezala da će im platiti troškove koji nisu pokriveni osiguranjem.

Reklama je bila postavljena sa obe strane kamiona, što je vozače "primoravalo" da skrenu pogled s puta. "Reč je o novom vidu reklamiranja i želeli smo da privučemo pažnju na taj novi format", kazao je predstavnik "Sarafan advertajzinga".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.