Moskva: Iskočio voz, 10 poginulih i 120 putnika povređeno!

Izvor: Press, 15.Jul.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Iskočio voz, 10 poginulih i 120 putnika povređeno!

Prvi vagon pretrpeo je najviše štete, naveo je jedan od putnika u drugom vagonu i dodao da je voz naglo zakočio i da su se svetla u vozu ugasila.

"Bio sam bačen u vazduh. Bilo je krvi na podu, glave u modricama, ruke slomljene. Izbila je panika", opisao je svedok sudara koji se predstavio kao Ivan u izjavi za Raša tudej.

Ruša tudej prenosi da je javljeno da je negde sedam putnika ostalo zarobljeno u jednom od vagona voza i da su preduzeti koraci u pokušaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se evakuišu zarobljeni putnici, koji su ostali zaglavljeni u tunelu između Parka Pobede i stanice Slavijanski bulevar, na zapadu Moskve.



Itar Tas prenosi reči drugog putnika koji je naveo da su više od sat vremena bili u tunelu kada je rečeno da je počela evakuacija i da su po šinama išli ka Slavijanskom bulevaru.

Novinar ruske agencije sa lica mesta navodi da ljudi izlaze iz metroa i da nisu informisani o tome šta se dogodilo.

Do iskakanja vagona sa putnicima je došlo oko 200 metara od stanice metroa Slavjanski Bulvar, prenela je agencija Itar-Tas navode izvora iz moskovske policije.

Portparol ruskog Ministarstva za vanredne situacije izjavio je za agenciju Rojters da su dobili informacije od svedoka da je voz naglo zakočio, usled čega je više vagona podzemne železnice iskočilo iz šina.

Ruske televizijske stanice prenose da su povređeni prevezeni u bolnicu helikopterom i da spasioci i vatrogasci i dalje evakuišu ljude iz voza koji je zaglavljen u tunelu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva:Iskočio voz, 10 poginulih i 120 putnika povređeno

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2014

MOSKVA - U moskovskom metrou jutros je iskočio voz na liniji Arbatsko-Pokrovskaja tamno plave prestoničke metro linije i u toj nesreći 10 putnika je poginulo, a 120 je povređeno, potvrdio je zamenik gradonačenika Moskve Pjotr Birjuhov.Prvi vagon pretrpeo je najviše štete, naveo je jedan od putnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.