Mladunče lava u centru Moskve

Izvor: RTS, 26.Jul.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladunče lava u centru Moskve

Pronađeno napušteno mladunče lava u centru Moskve. Lavić, težak 50 kilograma, privremeno boravi u zoološkom vrtu, i čeka kraj istrage, kako bi se utvrdilo ko su njegovi vlasnici.

Mladunče lava, teško oko 50 kilograma, pronađeno je na ulici u centru Moskve, javila je agencija Interfaks, pozivajući se na policijske izvore.

Životinja je bila u drvenom kavezu, ostavljenom u dvorištu jedne zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u samom srcu ruske metropole.

Lavića je pronašao jedan od stanara zgrade koji je, nakon prvog iznenađenja i straha, odmah obavestio policiju.

Portparol policije je izjavio da će mladunče biti povereno moskovskom zoološkom vrtu u da je otvorena istraga kako bi se pronašli njegovi vlasnici.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.