Izvor: Vostok.rs, 11.Jan.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milicija jača mere bezbednosti u centru Moskve

11.01.2011. -

Kako je izjavio izvor u organima reda Moskve, prestonička milicija raspolaže informacijama da se 11. januara uveče pripremaju akcije radikalno raspoložene omladine i spremna je da spreči moguće nedozvoljene akcije.

Odredi milicije i specijalaca u utorak uveče jačaju mere bezbednosti na Manježnom trgu i na Crvenom trgu, kao i na metro stanicama u centru Moskve. Centar Manježnog trga opkolili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << su pripadnici specijalnih jedinica, opremljeni specijalnim šlemovima, pancirima i gumenim palicama. Na stanicama metroa Ohotni rjad i Teatraljna dežura po 6-10 pripadnika milicije, opremljenih specijalnim sredstvima, kao i kinolozi sa psima. U međuvremenu na Crvenom trgu u blizini istorijskog muzeja nalazi se osam specijalizovanih kamiona odreda Zubr MUP-a RF. Sa svoje strane ulaz u Aleksandrovski park, kao i na Crveni trg ostaje otvoren za moskovljane i goste prestonice.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.