Medvedjev za restrukturiranje

Izvor: Glas javnosti, 06.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedjev za restrukturiranje

MOSKVA - Predsednik Rusije Dmitrij Medvedjev rekao je juče da je povećanje vlasničkog udela države u nekim sektorima ekonomije neminovno u krizi, ali je obećao da će biti kratkotrajno. Govoreći na skupu ulagača u Sent Petersburgu, Medvedev je rekao da se privreda zemlje stabilizovala i da je Rusija ostala dobro mesto za investicije. Međutim, dodao je:

- Mogu otvoreno da kažem da sam nezadovoljan strukturom naše privrede. To smo shvatili i pre krize. Da je struktura privrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << drugačija, postojale bi efikasnije grane koje stvaraju nacionalno bogatstvo. Da je produktivnost rada drugačija, kao i drugačija tehnologija, energetska efikasnost bila bi viša i naravno da bismo imali drugačije rezultate - rekao je Medvedjev.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.