Mažić bez finala: Argentinac na centru u Moskvi

Izvor: BKTV News, 12.Jul.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić bez finala: Argentinac na centru u Moskvi

FIFA delegirala arbitre za poslednja dva meča Svetskog prvenstva u Rusiji

Argentinski sudija Nestor Pitana, delegiran je za glavnog arbitra na meču finala Svetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske, dok će pravdu u duelu Engleske i Belgije za treće mesto deliti Alireza Fanjani iz Irana.

Pitana je rivalima koji će se u nedelju od 17 časova sastanti u Moskvi već delio pravdu, Hrvatskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << protiv Danske, a Francuskoj u susretu sa Urugvajem. Oba tima su bila uspešna u tim mečevima, pored kojih je bio delegiran i na Rusija - Saudijska Arabija i Meksiko - Švedska.

Kako se i očekivalo, posle plasmana Hrvatske u finale, Milorad Mažić nije nagrađen za briljantne role u Rusiji poverenjem da deli pravdu u meču za "boginju".
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.