MOSKVA PAŽLJIVO PRATI SITUACIJU: Ruska flota prati američki razarač koji je ušao u Crno more

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 00:11

MOSKVA PAŽLJIVO PRATI SITUACIJU: Ruska flota prati američki razarač koji je ušao u Crno more

Američki razarač "Porter" vraća u vode Crnog mora kako bi učestvovao u zajedničkim vojnim vežbama sa Ukrajinom

Crnomorska flota Rusije započela je sa praćenjem američkog razarača "USS Porter" koji je ušao u Crno more u nedelju, navodi se u saopštenju Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije.

- Snage i sredstva Crnomorske flote počele su da prate dejstva razarača američke mornarice "Porter" (klase "Arli Berk"), koji je ušao u Crno more >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19. jula u 19.45 - navodi se u saopštenju.

She's baaaaaack! #Destroyer USS #PORTER DDG78 passed thru the Bosphorus 19 July to return to the Black Sea to take part in NATO exercise #Breeze/#SeaBreeze. Rota, Spain-based PORTER was in the inland sea during mid-April, again from 23 June-7 July https://t.co/nXZqEcnn7J

— Chris Cavas (@CavasShips) July 19, 2020

Ranije je pres-služba Šeste flote američke ratne mornarice objavila da se američki razarač "Porter" vraća u vode Crnog mora kako bi učestvovao u zajedničkim vojnim vežbama sa Ukrajinom "Morski povetarac 2020".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Američki razarač u Crnom moru nadgleda Crnomorska flota

Izvor: Vostok.rs, 20.Jul.2020

Crnomorska flota Rusije započela je sa praćenjem američkog razarača „USS Porter“ koji je ušao u Crno more u nedelju, navodi se u saopštenju Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije.. „Snage i sredstva Crnomorske flote počele su da prate dejstva razarača američke mornarice...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.