Američki razarač u Crnom moru nadgleda Crnomorska flota

Izvor: Vostok.rs, 20.Jul.2020, 07:13

Američki razarač u Crnom moru nadgleda Crnomorska flota

Crnomorska flota Rusije započela je sa praćenjem američkog razarača „USS Porter“ koji je ušao u Crno more u nedelju, navodi se u saopštenju Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije.
„Snage i sredstva Crnomorske flote počele su da prate dejstva razarača američke mornarice 'Porter' (klase 'Arli Berk'), koji je ušao u Crno more 19. jula u 19.45“, navodi se u saopštenju. ​Ranije je pres-služba Šeste flote američke ratne mornarice objavila da se američki razarač „Porter“ vraća u vode Crnog mora kako bi učestvovao u zajedničkim vojnim vežbama sa Ukrajinom „Morski povetarac 2020“.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ruska flota prati američki razarač u Crnom moru

Izvor: RTS, 20.Jul.2020

Ruska Crnomorska flota počela je da prati kretanje američkog razarača "Porter", koji je u nedelju ušao u Crno more, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane. . Snage Crnomorske flote počele su sa praćenjem američkog razarača "Portera", koji je ušao u Crno more...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.