MOSKVA OPASNO ZAPRETILA: Ako se situacija ne stabilizuje, Rusija će preduzeti OŠTRE mere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 18:24

MOSKVA OPASNO ZAPRETILA: Ako se situacija ne stabilizuje, Rusija će preduzeti OŠTRE mere!

Napeto na Baltiku

Rusija je danas upozorila Litvaniju i Evropsku uniju da bi mogla da primeni "oštre mere" protiv njih, ukoliko se tranzit robe iz ruske enklave Kalinjingrad i ka njoj ne nastavi.

- Ukoliko se situacija ne stabilizuje narednih dana Rusija će preduzeti oštre mere protiv Litvanije i Evropske unije. Isuviše se odužilo rešavanje ovog pitanja - izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Rojters.

Litvanija je zabranila tranzit preko svoje teritorije robe koja podleže sankcijama Evropske unije, a Rusija je poručila da će uzvratiti.

BONUS VIDEO: Atentat na bivšeg japanskog premijera Šinzo Abea
Pogledaj vesti o: Moskva,   Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.