MEDVEDEV NA PLAKATIMA KAO KAPETAN RUSIJA

Izvor: Kurir, 26.Jul.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDVEDEV NA PLAKATIMA KAO KAPETAN RUSIJA

MOSKVA - U centru Moskve pojavili su se plakati sa likom ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva obučenog u kostim glavnog lika iz filma "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik", ali sa sloganom "Kapetan Rusija: Prvi gospodar".

Medvedev je na plakatima obučen u plavo-crveno-belu uniformu, inspirisanu američkom zastavom, koju nosi glavni lik stripa, i istoimenog filma, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u bioskopskim salama treba uskoro da se pojavi.

Film je priča o jednom slabašnom čoveku koji se uz pomoć naučnog projekta transformiše u moćnog branioca američkih ideala. Nedavno se u Rusiji pojavio plakat sa likom premijera Rusije Vladimira Putina koji je prikazan kao Džems Bond.

U maju je isti anonimni umetnik objavio plakate s likovima Medvedeva i Putina u sportskoj odeći, što je izazvalo gnev ruske vlade koja je od opštinskih vlasti tražila da odmah ukloni plakate.

Isti umetnik objavio je i plakate sa portretom libijskog lidera Muamera Gadafija na kome je pisalo "Tražim stan".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.