Ludi Rusi: Kače metalne kuke za leđa i skaču bandži džamping!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2013, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludi Rusi: Kače metalne kuke za leđa i skaču bandži džamping!

Ako ste mislili da su bandži džamp i bejs skokovi sami po sebi ekstremni, ovo što su uradili momci iz Rusije dodatno pomera granice. Naime, članovi moskovskog tima “Siner” su umesto standardnog načina vezivanja konopca za telo, zakačili metalne kuke za kožu na leđima i tako su skakali sa 73 metra visine.

Njihove skokove je bolno i gledati. Koža na leđima na koju su im zakačene kuke se rasteže, a tragovi krvi su svuda. Naravno, prilikom zatezanja užeta tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su i bolni krici.

Ovo nije prvi suludi poduhvat ovog moskovskog kluba. Momci koji se bave ekstremnim bandži i bejs skokovima i ranije su izvodili vratolomije koje njima podižu adrenalin, a ljudima koji gledaju njihove klipove verovatno želudac.

Inače, bejs (BASE) jeste akronim sastavljen od početnih slova imenica na engleskom jeziku B – buildings (zgrade), A – antennas (antene), S – spans (mostovi), E – earth (litice).

Video sadrži uznemirujuć sadržaj"!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.