Lokomotivo, sedi jedan! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokomotivo, sedi jedan! (VIDEO)

Jedan od najigranijih parova pao u vodu, dvojka plaćala čak 10,5

Iznenađenje iznenađenje stiže. Ranije u toku dana SKA je otkinuo bodove favorizovanom Rubinu (1:1), a po podne je Tosno šokiralo Lokomotivu usred Moskve u okviru šestog kola Premijer lige Rusije - 2:0! Kec na Lokomotivu našao se među najigranijim tipovima dana, svi su verovali u domaćina, kad ono... 

U prvih 45 minuta nismo videli golove. Ipak, kada se očekivalo da Lokomotiva malo da po >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gasu, Tosno se okuražilo i krenulo svim silama napred.

Prvo je Jegveni Černov uputio raketu ka golu domaćih, ona je na putu do mreže zakačila nekog od protivničkih defanzivaca pritom promenivši pravac i prevarivši golmana Giljermea.

Logično, Lokomotiva je shvatila da mora da baci sve karte na defanzivu, ali je na kraju platila ceh totalnoj ofanzivi. Anton Zabolotnji je povukao kontru gostiju i stavio tačku na ovaj meč.

Ima nešto u tom Tosnu. Setite se da su nedavno savladali i favorizovani Arsenal iz Tule. Sa druge strane, svaka čast Lokomotivi na pobedama protiv CSKA u derbiju, Anžija i SKA, ali za ovakve poraze jednostavno nema opravdanja. Kvota na pobedu Tosna iznosila je čak 10,5!

RUSIJA 1 - 6. KOLO

Subota

Ufa - Rostov 1:4 (0:0)

/Vanek 55 - Gačan 57, Kalačev 64, 66, Mevlja 77/

CSKA - Spartak Moskva 2:1 (0:0)

/Šenikov 83, Vitinjo 85 - Pašalić 48/

Anži - Dinamo Moskva 1:3 (1:2)

/Jakovlev 9 - Bećiraj 15, Pančenko 34, 76pen/

Nedelja

SKA - Rubin 1:1 (0:0)

/Hristov 82 - Caktaš 90+2/

16.30 Lokomotiva Moskva - Tosno

19.00 Zenit - Ahmat

19.00 Krasnodar - Amkar


Ponedeljak

18.30 Arsenal Tula - Ural

(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.