Lokomotiva otpustila Rahimova

Izvor: B92, 29.Apr.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokomotiva otpustila Rahimova

Lokomotiva iz Moskve otpustila je trenera Rašida Rahimova posle samo šest kola u ruskoj Premijer ligi zbog loših rezultata.

Moskoviski tim nalazi se na 12. mestu na tabeli samo šest bodova (jedna pobeda, tri remija i dva poraza). U prošlom kolu, fudbaleri Lokomotive poraženi su od Kubana i Krasnodara rezultatom 1:0. Rahimova će na klupi zameniti Vladimir Maminov koji se prošle sezone oprostio od igračke karijere posle 15 godina provedenih u klubu iz prestonije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rusije.

34-godišnji bivši fudbaler vodiće ekipu naredna dva meseca dok se ne pronađe trajnije rešenje.

Rašid Rahimov je drugi otpušteni stručnjak u ruskom šampionatu ove sezone, pošto je 15. aprila otkaz u moskovskom Spartaku dobio Danac Mihael Laudrup posle sedam meseci vođenja tima.

44-godišnji Tadžikistanac došao je tim iz Moskve u decembru 2007. godine sa velikim ambicijama kao jedan od najmlađih trenera u ruskom šampionatu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.