Lavrov ne veruje da je „Berkut“ ubijao ljude

Izvor: Vostok.rs, 04.Apr.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov ne veruje da je „Berkut“ ubijao ljude

04.04.2014. -

U Moskvi zasad neće da sude o istinitosti informacija da su pripadnici „Berkuta“ ubijali ljude u Kijevu 20. februara, ali kažu da one protivreče mnogim prethodno dobijenim informacijama, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

„Teško je oceniti te izjave. Ali čuli smo i druge izjave, pa i takve koje nisu namenjene za široku publiku, kao što je telefonski razgovor ministra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << spoljnih poslova Estonije Urmasa Paeta i visoke predstavnice Evropske unije Ketrin Ešton“, - rekao je Lavrov. – Smatramo da utvrđivanje istine mora biti transparentno i celosno“.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.