Lavrov: Moskva će nedvosmisleno odgovoriti na moguće američke sankcije

Izvor: Vostok.rs, 02.Mar.2021, 14:06

Lavrov: Moskva će nedvosmisleno odgovoriti na moguće američke sankcije

Moskva će nedvosmisleno odgovoriti na moguće američke sankcije protiv Rusije, rekao je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Reagovaće nedvosmisleno. Niko nije ukinuo pravila diplomatije, a jedno od pravila diplomatije je reciprocitet", rekao je Lavrov na konferenciji za novinare nakon razgovora sa kolegom iz Uzbekistana, odgovarajući na pitanje kako bi Moskva reagovala ako SAD uvedu antiruske sankcije, prenose RIA Novosti. Ranije je objavljeno da bi Sjedinjene Države mogle da uvedu nove sankcije protiv Rusije zbog situacije sa Aleksejem Navaljnim. 

Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAVROV O SANKCIJAMA ZBOG NAVALJNOG: Odgovorićemo Americi bez greške!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2021

"Moskva će sigurno odgovoriti na sankcije koje bi mogle SAD da uvede Rusiji zbog situacije sa osuđenim opozicionarom Aleksejem Navaljnim", rekao je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.