LŠ - Pravedno u Dortmundu, samo Lester maksimalan! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Pravedno u Dortmundu, samo Lester maksimalan! (video)

Sjajni mečevi danas u Ligi šampiona, jedino je Lester sa 6 bodova u dva meča do sada u ovom takmičenju!

Grupa E

Monako - Leverkuzen 1:1

CSKA - Totenhem
0:1

Ekipa Totenhema je nakon poraza od Monaka u prvom meču stigla na gostovanje u Moskvu, bila je bolji tim u prvom poluvremenu, ali do gola su stigli tek u drugom.

Imali su gosti u ovom meču i posed >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lopte, Dele Ali je imao sjajnu priliku u prvom poluvremenu, čak im je i poništen jedan gol zbog ofsajda, ali promene rezultata nije bilo.

Najbolju priliku za CSKA je propustio Zoran Tošić kada je njegov udarac izblokiran sa 16 metara.

Ipak, Totenhem stiže do pobede preko Sona u 71. minutu meča na asistenciju Lamele.

Leverkuzen je stigao na gostovanje Monaku, videli smo jednu tvrdu utakmicu bez mnogo prilika, a najbolju u prvom poluvremenu je propustio Ćićarito kada mu je Subašić odbranio dobar pokušaj.

U drugom poluvremenu, Bernardo Silva je propustio priliku da dovede svoju ekipu u prednost, pa je ostalo 0:0.

Ipak, Čičarito koristi svoju priliku nakon asistencije Mehmedija i donosi veliku prednost Leverkuzenu koja je trajala do nadoknade. Tada Kamil Glik uspeva da donese veliki bod domaćinu.

Grupa F

Dortmund - Real Madrid 2:2

Sporting - Legija 2:0


Nakon ovog kola vidimo da će Legija biti ekipa za gol-razliku pošto su i danas poraženi na gostovanju Sportingu, dok ćemo gledati veliku borbu između Sportinga, Reala i Dortmunda za plasman u narednu fazu.

Sporting je golovima Ruiza i Basa Dosta savladao Legiju sa 2:0 za koju je igrao Miroslav Radović od samog starta meča, a mnogi su ga proglasili krivim za prvi gol Sportinga koji je postigao Brajan Ruiz.

Lazar Marković je krenuo sa klupe, ušao je u igru u 67. minutu.

Drugi meč je bio centralni meč večeri, Borusija i Real su odigrali sjajan meč, a pobednika nije bilo pošto je bilo 2:2.

Igrao se 17. minut kada je Bejl napravio sjajan potez, lopta je na kraju stigla do Ronalda koji je doveo Real u prednost od 1:0.

Domaćin je bio bolji tim, imali su nekoliko prilika preko Dembelea i Obamejanga, a onda smo konačno i videli gol u mreži golmana Navasa. Upravo je golman Real Madrida odbio loptu do Obamejanga, nakon toga je lopta zakačila Varana i krenula ka mreži, a Obamejang je samo potvrdio ovaj gol za 1:1.

U drugom delu smo videli dosta šansi, a Real je stigao do pobede u 68. minutu nakon što su dosta toga promenili u svom pristupu igri.

Benzema je šutirao iz blizine, pogodio je prečku nakon čega se lopta odbila do Varana, a Francuz se iskupio za ono što se desilo kod gola Dortmunda i doneo je Real Madridu veliku prednost.

Ipak, Andre Šurle uspeva da iskoristi veliku priliku u 87. minutu meča kada šalje loptu pod prečku i donosi svom timu veliki bod.

Golove pogledajte OVDE.

Grupa G

Lester - Porto 1:0

Kopenhagen - Briž
4:0

Lester je upisao i drugu pobedu danas nakon pobede nad glavnim konkurentom za prvo mesto, Portom. Ekipa Klaudija Ranijerija je danas slavila sa 1:0, a jedini gol na meču je postigao Slimani, čovek koji je dobro upoznat sa kvalitetima i slabostima Porta jer je stigao iz njihovih rivala, Sportinga.

Porto je imao svoje prilike na ovom meču, ali je vremenom u junaka rastao Kasper Šmajhel koji se vratio na gol Lestera nakon pauze.

Kopenhagen je sjajno odigrao danas protiv Briža, a u timu je bio i srpski internacionalac Andrija Pavlović koji je odigrao 10-ak minuta pred kraj meča.

Slavili su Danci sa ubedljivih 4:0 golovima Densvila u 54. minutu (autogol), Dilejnija u 64., Santandera u 69. minutu i Jorgensena u drugom minutu nadoknade.

Dakle, uspeli su da stignu i do svog četvrtog boda što je za njih veliki uspeh.

Grupa H

Dinamo Zagreb - Juventus 0:4

Sevilja - Lion 1:0


Nakon nerešenog ishoda u prvom meču, Sevilja i Juventus su uspeli da dođu do 4 boda pobedama protiv Liona i Dinama iz Zagreba.

Dinamo je definitivno ekipa koja će, nešto poput Legije, služiti za gol-razliku, videlo se to i nakon današnjeg meča protiv Juventusa na Maksimiru.

Do prvog gola čekali smo 24 minuta, bila je to katastrofalna greška odbrane Dinama, a Pjanić je sve to iskoristio i doveo Juventus u prednost od 1:0.

Iguain je povećao do kraja prvog poluvremena na asistenciju Pjanića, da bi Dibala prekinuo svoju lošu seriju bez postignutog gola i doveo svoju ekipu do ubedljivih 3:0.

Do kraja, još jedan gol u mreži Dinama, strelac je bio Dani Alveš.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Sevilja je na svom stadionu "Ramon Sančez Pishuan" slavila protiv Liona sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Ben Jeder, čovek koji je ove sezone stigao iz Lige 1 u kojoj je često igrao protiv Liona.

Mogla je Sevilja do pobede od 2:0 da je Vieto uspeo da iskoristi kazneni udarac u 69. minutu meča.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.