Kremlj: Nema dokaza

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 23:02

Kremlj: Nema dokaza

Moskva kategorički odbacuje sve optužbe turske opozicije da je navodno umešana u izbore u toj zemlji, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Izjava turskog predsedničkog kandidata Kemala Kiličdaroglua podiglo je mnogo prašine u Turskoj. Mi smo istog časa saopštili da kategorički odbacujemo sve optužbe da smo umešani u izbore u Turskoj. O tome ne može biti ni reči“, naglasio je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Peskov je ocenio i da lider turske opozicije nije predstavio bilo kakve dokaze koji bi potkrepili takve izjave.

"Sigurni smo da on to ne može da dokaže jer dokaza nema“, kazao je.

Peskov je dodao i da je Kremlj krajnje razočaran takviim izjavama Kiličdaroglua koje su "u direktnoj suprotnosti od načela koje je postavio osnivač Turske Republike Kemal Ataturk“.

Podsetimo, u Turskoj se sutra održavaju i predsednički i parlamentarni izbori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kremlj smatra da je očigledno da je Kijev saučesnik u ubistvu Rusa

Izvor: Vostok.rs, 14.Maj.2023, 15:41

 . Rusija je uverena da je Ukrajina saučesnik u napadima na Ruse, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov u petak na televiziji Rusija-1.. On je reagovao na izjavu Kirila Budanova, šefa Glavne obaveštajne uprave u Ministarstvu odbrane Ukrajine, da je Kijev spreman da ubija Ruse širom sveta. „Kristalno...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.