Kremlj smatra da je očigledno da je Kijev saučesnik u ubistvu Rusa

Izvor: Vostok.rs, 14.Maj.2023, 15:41

Kremlj smatra da je očigledno da je Kijev saučesnik u ubistvu Rusa

 
Rusija je uverena da je Ukrajina saučesnik u napadima na Ruse, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov u petak na televiziji Rusija-1.
On je reagovao na izjavu Kirila Budanova, šefa Glavne obaveštajne uprave u Ministarstvu odbrane Ukrajine, da je Kijev spreman da ubija Ruse širom sveta. „Kristalno je jasno da kijevski režim stoji iza ubistava. On ne samo da sponzoriše ova ubistva, već ih i organizuje, podstiče i vrši“, izjavio je on na pitanja novinara Pavela Zarubina u emisiji „Moskva. Kremlj. Putin“. Peskov je takođe izjavio da je Ukrajina u suštini postala država sponzor terorizma i da će Rusija graditi svoju politiku imajući to na umu. Izjava Budanova je ponovo potvrdila da je ruski predsednik Vladimir Putin bio u pravu što je započeo specijalnu vojnu operaciju, izjavio je portparol. „Naše specijalne službe znaju šta treba da se uradi posle ovakvih izjava.“ Peskov je dodao da je ta izjava bez presedana i da je treba osuditi na Zapadu i drugde.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.