Krasić se seli u Španiju

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić se seli u Španiju

Karijera bivšeg reprezentativca Srbije nastavlja se silaznom putanjom.

Foto: (MN Press) Plavokosi "Džekson" u odličnom izdanju - Miloš Krasić dolazi u Kovilovo.

Vojvodina - CSKA Moskva - Juventus.

Karijera Miloša Krasića išla je kao iz snova, ali je onda posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. i transfera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Juventus krenuo pad.

Fenerbahče - Bastija - Elče.

Iz Torina, gde je sjajno počeo, ali potom potpuno pao u drugi plan, 2012. je prodat Fenerbahčeu za sedam miliona evra. I u Turskoj je imao problem da povrati formu, pa je pozajmljen Bastiji, za koju je nastupao prošle sezone.

Pošto mu i to nije pomoglo da se nametne za žuto-plavi dres kluba iz Istanbula, 29-godišnji vezista opet će na pozajmicu. Ovaj put u Španiju, gde će nositi dres Elčea.

S obzirom da može još koju godinu da igra profesionalni fudbal, nadamo se da će brzonogi vezista u Primeri uspeti da se vrati nekadašnjim izdanjima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.