Krasić: Želim u Milan

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2009, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić: Želim u Milan

Reprezentativac Srbije i član moskovskog CSKA Miloš Krasić izjavio je za list "Sport" da kada bi se on pitao, u zimskom prelaznom roku bi prešao u italijanski Milan.

"Interesovanje Milana postoji dosta dugo, a kako vreme odmiče njihovi potezi su sve konkretniji. Više nema tajni, i ja sam saznao da je Adriano Galijani zvao čelnike CSKA i poželeo da me angažuje. Videćemo kako će se odvijati situacija, pošto imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ugovor na još dve godine. Računam na to da mi je predsednik obećao da će me pustiti ukoliko se pojavi klub sa konkretnom ponudom", rekao je Krasić za "Sport" i dodao da postoji interesovanje madridskog Atletika, ali da oni za razliku od "roso-nera" nisu bili toliko konkretni.

"Nameravam da razgovaram sa predsednikom kluba, verujem da ću naići na razumevanje, tu sam pet godina, mnogo sam dao klubu, ali i CSKA meni. Znam za interesovanje Atletika, španska liga je lepršava, odgovara nama Srbima, a italijanska nije tako lepa za gledanje, ali je kvalitetna kao i španska. Što se mene tiče, AC Milan je na prvom mestu", rekao je Krasić.

Srbin je naglasio da želi da reši pitanje transfera pre Mundijala, kako bi se potpuno okrenuo pripremama za SP. Prošle sezone želeo ga je Real, ali je transfer propao zbog visokog obeštećenja koje su čelnici CSKA tražili za Krasića.

Sada bi umesto 20, koliko je zahtevano od Reala, za Krasića Milan morao da izdvoji oko 15 miliona evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.