Koštunica: Hvala Rusiji

Izvor: Glas javnosti, 21.Nov.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Hvala Rusiji

MOSKVA - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica izrazio je juče, na kongresu stranke Jedinstvena Rusija u Moskvi, zahvalnost na podršci koju Ruska Federacija pruža Srbiji u njenoj borbi za poštovanje osnovnih načela međunarodnog prava, koja garantuju da je Kosovo i Metohija sastavni i neotuđivi deo Srbije.

Koštunica >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je rekao da je stranka premijera Vladimira Putina pokazala kako se „doslednom politikom, na mudar i odgovoran način, putem razvoja demokratije i ekonomskog prosperiteta, zaštitom sopstvene zemlje i naroda i staranjem za poštovanje međunarodnog prava, ostvaruje istinski napredak za sve građane Rusije i doprinosi stabilnosti i bezbednosti u svetu“.

Govoreći o ekonomskim odnosima Srbije i Rusije, Koštunica je naveo da je od posebne važnosti da se dogovoreni i potpisani energetski sporazum u najskorije vreme realizuje i donese konkretne rezultate.

Lider DSS se založio i za obnavljanje i jačanje kulturnih veza Srbije i Rusije, naglasivši da je potrebno da u Srbiji bude više „ruske umetnosti, filma i muzike, kao i predstavljanja srpskih umetničkih dostignuća u Rusiji“.

On je rekao i da je potrebno da se radi na međusobnom povezivanju školskih i naučnih institucija.

A mi se smejali kad su Krvati pevali Danke Deutchland!?

Rusi su Pravoslavna braca i Sloveni a Nemci su Germani i nemaju nikakve veze sa Krvatima. Nemam nista protiv da se Srbija pripoji Rusiji..

A sto ne bi se pripojili Indiji, u Kalkuti mogli bi da stanu jos 7-8 miliona.

Kako si ti samo plitak i jadan covek. Rusija i Nemacka su tebi isto? Nemci koji su streljali 100 Srba za jednog svog vojnika, i Rusi koji su tim istim Nemcima slomili kicmu, oslobodili Srbiju?

Spasiba Rusija :-) Mnogo smo jadni da bi mogli mi nekome da se smejemo a da to ne bude smesno za sve ostale i onom kome se smejemo.

Danas na BBCu jedna od glavnih vesti. Amerikanci priznaju da njihov uticaj u svetu drasticno opada a Ruski, Indijski i Kineski uticaj izbacuje Amerikance. Dolazi novi svetski poredak. Zivela Rusija.

Ruska televizija prije neki dan je objavila vest da Rusija u Sibiru treba nekoliko miliona doseljenika.

Ziveo Staljin!

A sta sve to ima veze sa Srbijom? I gde je srpski uticaj?

Kada je "poklanjao" Rusima , NIS ,mora da je rekao :"...hocu svoj deo ,necu da me prevarite...!"

A za nas, obicican narod sta ostane(verovatno samo izduvni gasovi od te "silne nafte ")"...oj Srbijo pod sljivama"!

Mislim da je i 400 miliona evra za NIS previše, a kada su u pitanju Rusi, njima bi dao celu državu džabe jer to je jedini način da opstanemo pored ovakvog Zapada i ovakvog grada Beograda koji prosto izjeda Srbiju iznutra. Pa i Gadafi im je pre naki dan ponudi da im napravi bazu na obali Libije samo da dođu da ga brane od ovih vampira sa zapada. Živela Rusija.

У Србији заиста мора да буде пуно више руског филма и уметности,али и музике како каже др.Коштуница.Овај народ је полудио од "ГЛАСА АМЕРИКЕ",Б92,ФОКСА,СТУДИЈА-Б и којекаквих Америчких срања.Коментари које шаљу појединци из реда српског народа су одраз испирања мозга путем ових медија као и гледања америчких филмова.У Србији мора постојати медијско гласило "ГЛАС РУСИЈЕ"да се народ упозна са најлепшом земљом на свету.Једна је Русија!!

Hvala Vam Srbski sine,

Jedno dobro resenje da se nadje neko da kaze hvala Putinu i Medvedevu za ono sto su uradili

za ovu nasu rodnu grudu.Hvala Vojislave.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.