Konuzin: Kosovo u srcu Rusa

Izvor: B92, 28.Nov.2009, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konuzin: Kosovo u srcu Rusa

Beograd -- Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin poručio je da će Rusija nastaviti da pomaže odbranu suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.

"Kosovo u srcima svih Rusa odjekuje istim bolom kao i vašim srcima", rekao je Konuzin na izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije u Sava centru. On je naveo da su odnosi Beograda i Moskve u usponu.

Konuzin je ocenio da je nedavna poseta Beogradu predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rusije Dmitrija Medvedeva, povodom obeležavanja 65 godina oslobađanja Beograda od fašizma, "značajna za našu zajedničku istoriju", jer su potpisani brojni sporazumi koji govore o razvoju posebnog prijateljstva Srbije i Rusije.

On je najavio nastavak saradnje Beograda i Moskve u oblastima infrastrukture, energetike, saobraćaja, odbrane, ekonomije i sprečavanja priorodnih katastrofa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.