Kolašinac deseti u finalu bacanja kugle

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2013, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac deseti u finalu bacanja kugle

Asmir Kolašinac zauzeo je deseto mesto u finalu bacanja kugle na prvenstvu sveta u Moskvi.
(FOTO: AP)
Kolašinac nije ostvario cilj, pa je takmičenje završio već posle trećeg hica s najboljim rezultatom od 19,96 metara.
Srpski rekorder je u kvalifikacijama takođe imao deseti rezultat hicem od 20,07 metara u trećem poklušaju, a za plasman u završne tri serije u finalu bilo mu je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 20,26 metara.
Kolašinac je bio daleko od svog najboljeg rezultata sezone (20,80), kao i od državnog rekorda (20,85).


Trijumfovao je Nemac David Štorl najboljim hicem od 21,71 metara, srebrna medalja pripala je Amerikancu Rajanu Vajtingu sa 21,57, a bronzana Kanađaninu Dilanu Armstrongu sa 21,34 metara.

Na prvenstvu sveta u Moskvi bronzane medalje za Srbiju osvojili su Ivana Španović u skoku u dalj i Emir Bekrić na 400 metara prepone.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kolašinac deseti u finalu bacanja kugle

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2013

Srpski atletičar Asmir Kolašinac zauzeo je danas deseto mesto u finalu bacanja kugle na prvenstvu sveta u Moskvi...Kolašinac nije ostvario cilj, pa je takmičenje završio već posle trećeg hica s najboljim rezultatom od 19,96 metara.Srpski rekorder je u kvalifikacijama takođe imao deseti rezultat...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.