Keri se u Moskvi častio poklonom od 500 evra

Izvor: Mondo, 15.Dec.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri se u Moskvi častio poklonom od 500 evra

Državni sekretar SAD Džon Keri iskoristio je malo slobodnog vremena da prošeta ruskom prestonicom i kupi poklon od 500 evra.

Foto: Mandel Ngan/Pool Image via AP

Keri je prošetao pešačkom zonom u centru Moskve, razgovarao sa Moskovljanima koji su se tu zatekli, a potom u prodavnici suvenira u Starom Arbatu kupio čuvene babuške za 500 evra, preneo je Sputnjik.

Pres-sekretar američke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ambasade u Moskvi Vilijam Stivens objavio je na svojoj stranici na Twitteru nekoliko fotografija na kojoj se vidi Keri koji šeta Starim Arbatom u tamnoplavom kaputu i sa plavim šalom, u društvu svoje pomoćnice Viktorije Nuland i ambasadora SAD u Moskvi Džona Tafta.

Керри нашел время сходить за подарками на Арбате. #KerryinMoscowpic.twitter.com/cWgJRziqWU

— Will Stevens (@WBStevens) December 15, 2015

Tokom šetnje američki drtžavni sekretar svratio je u jednu suvenirnicu u centru Moskve, gde je na babuške potrošio oko 500 evra, preneo je Sputnjik.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.