Kapelo pregovora sa upravom Anžija

Izvor: B92, 12.Feb.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo pregovora sa upravom Anžija

Italijanski trener Fabio Kapelo doputovao je u Moskvu na razgovore sa upravom kluba Anžija iz Mahačkale, javili su ruski mediji.

Kapelo je prošle nedelje bez obrazloženja podneo ostavku ne mesto selektora engleske reprezentacije.

Anži je saopstio da će odluku o treneru Juriju Krasnožanu doneti u ponedeljak, a otkaz je uručen generalnom sekretaru Soslanu Sožijevu.

Anži je osnovan je 1991. i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao zapažene uspehe do prošle godine kada ga je preuzeo Sulejman Kerimov, koji je uložio mnogo novca da bi došao kamerunski reprezentativac Samjuel Eto, kao i bivši brazilski reprezentativac Roberto Karlos.

Anži je trenutno sedmi na tabeli ruske Prve lige i ima 13 poena manje od vodećeg Zenita iz Sankt Peterburga.

Fudbaleri ovog kluba žive i treniraju u Moskvi iz sigurnosnih razloga i putuju oko 2.000 kilometara u Mahačkalu u Dagestanu, koja se nalazi u jednom od najsiromašnijih i najopasnijih regiona, kada igraju utakmice na domaćem terenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.