Nedelja, 12.02.2012.

17:29

Kapelo pregovora sa upravom Anžija

Italijanski trener Fabio Kapelo doputovao je u Moskvu na razgovore sa upravom kluba Anžija iz Mahačkale, javili su ruski mediji.

Izvor: B92

Default images

Kapelo je prošle nedelje bez obrazloženja podneo ostavku ne mesto selektora engleske reprezentacije.

Anži je saopstio da će odluku o treneru Juriju Krasnožanu doneti u ponedeljak, a otkaz je uručen generalnom sekretaru Soslanu Sožijevu.

Anži je osnovan je 1991. i nije imao zapažene uspehe do prošle godine kada ga je preuzeo Sulejman Kerimov, koji je uložio mnogo novca da bi došao kamerunski reprezentativac Samjuel Eto, kao i bivši brazilski reprezentativac Roberto Karlos.

Anži je trenutno sedmi na tabeli ruske Prve lige i ima 13 poena manje od vodećeg Zenita iz Sankt Peterburga.

Fudbaleri ovog kluba žive i treniraju u Moskvi iz sigurnosnih razloga i putuju oko 2.000 kilometara u Mahačkalu u Dagestanu, koja se nalazi u jednom od najsiromašnijih i najopasnijih regiona, kada igraju utakmice na domaćem terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: