Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Bambijev gol nije bio dovoljan za pobedu CSKA, Sparta odolela u Moskvi (VIDEO)

U prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona CSKA je u Moskvi remizirao sa Spartom iz Praga rezultatom 2:2, a strelac drugog gola za ruski tim bio je Zoran Tošić.

Kladionice zadovoljno trljaju ruke posle prvog meča dana između CSKA i Sparte, ali i gosti iz Praga, koji će sa odličnim rezultatom dočekati Moskovljane za sedam dana u prestonici Češke. CSKA je bio veliki favorit za trijumf u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dvomeču, ali je pred njima veliki posao u predstojećem revanšu.
Počelo je dobro po domaćine, Alan Džagoev ih je doveo u vođstvo u 14. minutu, ali je već u sledećem napadu Fatai izjednačio na 1:1. Naćo je sredinom prvog poluvremena propustio priliku da donese novo vođstvo ruskom timu, ali nije Zoran Tošić u 57. minutu kada je sjajno reagovao i savladao golmana Sparte.
Ipak, ni to nije bilo dovoljno za trijumh Moskovljana pošto je Krejci samo četiri minuta kasnije doneo novo izjednačenje i postavio konačan rezultat.

(youtube / GOAL7)
LIGA ŠAMPIONA, kvalifikacije – 3. KOLO:
CSKA Moskva – Sparta Prag 2:2 (1:1)
(Dzagoev 14, Tošić 53 – Fataj 15, Krejči 57)
19.00 Midtjiland – APOEL Nikozija
19.00 Milsami – Skenderbeg
19.30 Makabi Tel Aviv – Plzenj
20.00 Fenerbahče – Šahtjor
20.00 Panatinaikos – Klub Briž
20.15 Jang Bojs – Monako
20.30 Videoton – BATE Borisov
21.00 Dinamo Zagreb – Molde
The post KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Bambijev gol nije bio dovoljan za pobedu CSKA, Sparta odolela u Moskvi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.