KURDI SE OKREĆU DAMASKU I MOSKVI: Najstrašnije ZAPRETILI Amerima, u slučaju povlačenja... TEKTONSKI POREMEĆAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURDI SE OKREĆU DAMASKU I MOSKVI: Najstrašnije ZAPRETILI Amerima, u slučaju povlačenja... TEKTONSKI POREMEĆAJ

Ranije je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio da bi turska operacija na severu Sirije uskoro mogla da počne.

Sirijski Kurdi, čije formacije se nalaze u severnim regionima republike, nameravaju da počnu dijalog sa zvaničnim vlastima u Damasku i predstavnicima Rusije, ako Sjedinjene Države povuku svoje snage iz pogranične zone sa Turskom.

Kurdi mogu da počnu pregovore sa Damaskom i Moskvom ako SAD budu povukle svoje snage iz pogranične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zone sa Turskom.

Ranije je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio da bi turska operacija na severu Sirije, istočno od Eufrata, uskoro mogla da počne, dok je američki lider saopštio da će povući američke snage sa severa te zemlje.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE

RUSKA GRDOSIJA! Sat vremena leta košta 6.000 dolara: Ovo je NAJVEĆI AVION na svetu (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Moskva,   Turska,   Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.