KHL: Goleada u Piteru

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KHL: Goleada u Piteru

Bez obzira o kom sportu da je reč, kada god moskovski Spartak gostuje u Sankt Peterburgu to izaziva veliku pažnju, iz prostog razloga što se radi o rivalstvu dve prestonice. Ipak ovaj put u Piter hokejaši i navijači Spartaka brzo će zaboraviti, jer ne samo da su izgubili, već su doživeli pravu katastrofu, jer se drugim rečima rezultat 10:2 ne može opravdati. Posle nekoliko poraza, pobedu su na ledu u Habarovsku zabeležili i oklopnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Amura, koji su sa 2:1 bili bolji Sibira. Pobedu su na svom ledu zabeležili i oklopnici Dinama iz Minska, koji su sa 3:1 bili bolji od Severstalja.
Rezultati: Amur - Sibir 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0), SKA - Spartak 10:2 (1:1, 2:0, 7:1), Dinamo (Minsk) - Severstalj 3:1 (1:1, 2:0, 0:0).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.