KFC će u Rusiji i ZND-u godišnje otvarati najmanje 100 restorana

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Okt.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFC će u Rusiji i ZND-u godišnje otvarati najmanje 100 restorana

MOSKVA - Američki lanac restorana brze hrane KFC planira da svake godine u Rusiji i zemljama Zajednice Nezavisnih Država otvori najmanje 100 restorana.

To je rekao finansijski direktor YUM! restaurants international Russia (YRI) Ilja Fedosov.

"Godišnje otvaramo oko 100 objekata i ti planovi ostaju i narednih godina, smanjenja zbog krize neće biti", kazao je on novinarima u Sankt Peterburgu i dodao da je u Rusiji i ZND do sada otvoreno više od 430 restorana >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << KFC.

Fedosov je ukazao da će cenovna politika u restoranima lanca ostati povoljna, povećanje cena će biti osetno niže od inflacije.

Glavni zadatak za nas je povećanje broja posetilaca, naglasio je predstavnik kompanije. Prema njegovim rečima, u restoranima KFC uočen je rast posećenosti 28 odsto.

Ranije je Tass pisao o planovima KFC da otvori 150 restorana u Rusiji i ZND do 2017. godine i poveća svoje prisustvo na tim tržištima sa 400 na 550 objekata.

Američka korporacija Yum!Brands radi u oblasti javne ishrane i razvija lance restorana KFC, Pizza Hut i Taco bell. Kompanija poseduje više od 41.000 restorana u više od 125 zemalja. Od njih je 30 odsto u vlasništvu, a 70 odsto na principu franšize. Godišnji obrt Yum! Brands premašuje 13 milijardi dolara.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.