Izvor: Vostok.rs, 28.Feb.2014, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janukovič će održati konferenciju za štampu 28. februara

27.02.2014. -

Viktor Janukovič koji je izjavio da ostaje legitimni predsednik Ukrajine održaće konferenciju za štampu u petak, 28. februara u 17.00 po moskovskom vremenu u Rostovu na Donu, rekao je izvor u njegovom okruženju.

Mesto održavanja konferencije će biti dodatno saopšteno.

Prošlog vikenda Vrhovna rada je oduzela predsednička ovlašćenja Janukoviču i predala ih predsedniku parlamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Aleksandru Turčinovu. Janukovič je ipak izjavio da je i dalje legitimni predsednik Ukrajine.

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Janukovič izjavio da nikada neće priznati odluku Rade o njegovom smenjivanju

Izvor: Vostok.rs, 28.Feb.2014

28.02.2014. -..Viktor Janukovič izjavio je u petak na pres konferenciju u Rostovu-na-Donu da nikada neće priznati odluku parlamenta Ukrajine o njegovoj smeni sa dužnosti predsednika države...''Taj spektakl, koji je bio u parlamentu, uz nasilje nad poslanicima ja ne mogu da nazovem opozivom i priznam...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.