Isinbajeva se vraća takmičenjima

Izvor: Beta, 10.Feb.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isinbajeva se vraća takmičenjima

MOSKVA, 10. februara 2015. (Beta-AP) - Svetska rekorderka u skoku s motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva planira da se vrati takmičenjima na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Dvostruka olimpijska šampionka nije se takmičila od kako je na Svetskom prvenstvu 2013. godine u Moskvi osvojila svoju treću zlatnu medalju. Ona je rodila dete u junu 2014. godine.

Atletski klub CSKA >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Moskva u utorak je saopštio da slavi "povratak olimpijskog šampiona". U saopštenju klub je naveo da će se Isinbajeva takmičiti za CSKA i raditi kao "instruktor".

Isinbajeva je ruskim medijima rekla da će se do kraja 2015. godine posvetiti vraćanju u formu, a početkom sledeće godine počeće da vežba skok s motkom, pošto želi da u Riju učestvuje na svojim četvrtim Olimpijskim igrama.

Isinbajeva je u avgustu 2009. godine na mitingu u Cirihu postavila svetski rekord u skoku s motkom - pet metara i šest centimetara.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Isinbajeva planira povratak na OI u Riju

Izvor: Sportal.rs, 10.Feb.2015

Svetska rekorderka u skoku s motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva planira da se vrati takmičenjima na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Dvostruka olimpijska šampionka nije se takmičila od kako je na Svetskom prvenstvu 2013. godine u Moskvi osvojila svoju treću zlatnu medalju. Ona je rodila dete...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.