IZ MOSKVE UPUĆENA BRUTALNA PORUKA SAD I NATO: Kad završimo likvidaciju Ukrajine, dolazimo u pomoć Srbiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 16:15

IZ MOSKVE UPUĆENA BRUTALNA PORUKA SAD I NATO: Kad završimo likvidaciju Ukrajine, dolazimo u pomoć Srbiji (VIDEO)

U jednom delu govora Vaserman je pomenuo Srbiju.

Poslanik u ruskoj Dumi, Anatolij Vaserman, član partije Pravedna Rusija koja sarađuje sa Putinovom Jedinstvenom Rusijom, govorio je na ruskoj televiziji o ciljevima Кremlja u ratu, ali i globalno.

Anatoly Wasserman, Russian MP: Russia's main goal is the liquidation of Ukraine.

He is also concerned about Serbia being on a "blockade" by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NATO countries and suggests Russians work on that after they are done with Ukraine. pic.twitter.com/7wmBBdEfPI

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) April 24, 2023

U jednom delu govora pomenuo je Srbiju- Važno je naglasiti da Srbija nema izlaza. Ona se graniči isključivo sa državama članicama NATO. U takvim uslovima NATO stalno preti Srbiji jačanjem blokade. Ali kada završimo likvidaciju terorističke organizacije Ukrajine i tako pokažemo nećemo tolerisati terorizam u drugim oblastima... I tek kada glavni sponzor terorizma u svetu - SAD - shvate da ne vredi podržavati terorizam u svetu, tek tada ćemo biti spremni da pomognemo Srbiji u probijanju te blokade - rekao je Vaserman.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.