IDEJA KIJEVA SMEŠNA I GLUPA: Putin odbrusio Ukrajincima, Moskva neće ostati ravnodušna na najnoviji udarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 20:36

IDEJA KIJEVA SMEŠNA I GLUPA: Putin odbrusio Ukrajincima, Moskva neće ostati ravnodušna na najnoviji udarac

Ruski predsednik postavio stvari na svoje mesto

Nazvati Ruse neautohtonim narodom u Ukrajini nije samo netačno, već smešno i glupo, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin

U intervjuu televiziji Rosija-24 on je rekao da je očigledna činjenica da ljudi koji su se pridružili ruskoj državi sebe nazivaju Rusima, pa zbog toga govoriti o Rusima kao neautohtonom narodu jeste ne samo netačno, već i smešno i glupo, preneo je Tas s.

Ideja Kijeva da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proglasi Ruse neautohtonim narodom u Ukrajini biće vrlo snažan i ozbiljan udarac ruskom narodu, rekao je Putin.

- Biće to vrlo jak i ozbiljan udarac za ruski narod uopšte i naravno ne možemo ostati ravnodušni zbog toga - rekao je on.

Ukrajinski zakon o autohtonim narodima nije u skladu sa međunarodnim pravom, ali Zapad neće reagovati na njega, ocenio je ruski predsednik.

- Ne znam ništa o tome i mislim da bih se usudio da pretpostavim da neće biti reakcije - rekao je Putin odgovarajući na pitanje o eventualnoj reakciji Zapada i OEBS-a na ukrajinski zakon.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.