I TATA BI SINE: Snoudenov otac dolazi u Moskvi

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TATA BI SINE: Snoudenov otac dolazi u Moskvi

Razgovarao sam telefonom sa Edvardom i dogovorili smo se da pripremim sve papire, uključujući i pozivno pismo, kako bi njegov otac mogao da dođe u Rusiju, rekao je advokat Kučerena

MOSKVA - Ruski advokat Anatolij Kučerena saopštio je da će uskoro obaviti sve neophodne administrativne formalnosti, kako bi otac Edvard Snoudena mogao da doputuje u Moskvu.

Razgovarao sam telefonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa Edvardom i dogovorili smo se da pripremim sve papire, uključujući i pozivno pismo, kako bi njegov otac mogao da dođe u Rusiju, rekao je Kučerena za Itar tas.

On je dodao da se nada da formalnosti oko dobijanja vize neće trajati dugo i ukazao da će Snoudenov otac doputovati sa svojim advokatom.

Kada doputuje, zajedno ćemo razmotriti koji je najbolji način da se osigura maksimalna bezbednost za Edvarda, rekao je Kučerena.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

I TATA BI SINE: Snoudenov otac dolazi u Moskvu

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013

Razgovarao sam telefonom sa Edvardom i dogovorili smo se da pripremim sve papire, uključujući i pozivno pismo, kako bi njegov otac mogao da dođe u Rusiju, rekao je advokat Kučerena..MOSKVA - Ruski advokat Anatolij Kučerena saopštio je da će uskoro obaviti sve neophodne administrativne formalnosti,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.