Hrijapa ostaje Armejac

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrijapa ostaje "Armejac"

Ruski košarkaš Viktor Hrijapa produžio je saradnju sa moskovskim CSKA za koji će nastupati još najmanje godinu dana.

Kapiten i najiskusniji košarkaš moskovskog CSKA Viktor Hrijapa produžio je u četvrtak ugovor sa šampionom VTB lige.

Krilni centar "Armejaca" parafirao je ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

"CSKA je klub u kojem sa proveo najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deo svoje karijere. Hvala čelnicima kluba što je pitanje produžetka saradnje rešeno vrlo brzo. Nastaviću da se borim za ovaj dres i pokušati da doprinesem osvajanju titula" rekao je Hrijapa.

Prekaljeni ruski košarkaš proveo je ukupno deset sezona u ekipi CSKA a već šestu sezonu za redom nosi i zvanje kapitena ekipe.

Braneći boje moskovskog CSKA Viktor Hrijapa osvojio je titulu prvaka Evrope, 10 titula ruskog prvaka, 5 titula u VTB ligi i isto toliko pehara ruskog kupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrijapa produžio ugovor sa CSKA

Izvor: B92, 23.Jul.2015

Košarkaš CSKA Viktor Hrijapa produžio je ugovor na još godinu dana, potvrdjeno je na sajtu kluba...Tokom karijere ruski košarkaš nastupao je za Himki, Avtodor, Portland, Čikago, dok je sa Moskovljanima osvojio deset titula prvaka Rusije, pet titula u VTB ligi i jednu Evroligu...“Ovo je tim u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.