Izvor: RuskaRec.ru, 01.Maj.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroina: Putnike na letu Moskva-Bankok spašavala studentkinja medicine

Kada je posada aviona koji je leteo na relaciji Moskva-Bankok saznala da se u avionu nalazi devojka koja može da pomogne dali su joj komplet prve pomoći. Ona je odmah rekla da može da da analgetike u vidu injekcije i daščicama imobiliše povređena mesta. U avionu inače nije bilo ni jednog medicinskog radnika, prenose ruski mediji.
Krv je bila svuda, na plafonu, i rukama koji su putnici udarali o plafon. Pošto imam veze sa medicinom, nisam naravno mogla da ostanem da >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << sedim skrštenih ruku, rekla je ona.
Pošto sam pružila prvu pomoć od mene više ništa nije zavisino, ostalo je samo da sačekamo  sletanje i hitnu pomoć, dodala je ona.
Kako se tvrdi lekari i spasioci nisu u trenutku sletanja aviona bili na pisti, već su stigli sat vremena kasnije, iako je zvanično saopšteno da je hitna pomoć čekala putnike.
Ranije danas avion ruske kompanije Aэroflot koji je leteo na relaciji Moskva-Bankok naleteo je na „vazdušni džep", a u snažnoj turbulenciji povređeno je 12 ruskih građana koji su zadobili prelome i uboje. Kako napominje portal Vzgld reč je o fenomenu koji nije moguće ranije predvideti. 
 
Pogledaj vesti o: Moskva,   Komplet prve pomoći

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Heroina: Putnike na letu Moskva-Bangkok spašavala studentkinja medicine

Izvor: RuskaRec.ru, 01.Maj.2017

Putnicima povređenim u jakoj turbulenciji koja je zahvatila avion Aeroflota dok se približavao aerodromu u Bangkoku prvu pomoć pružila je studentkinja medicine iz Moskve. Ona je putnicima imobilisala povređene delove tela i davala injekcije protiv bolova.. Kada je posada aviona saznala da se...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.