Globalni ekonomski problemi biće rešeni

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Globalni ekonomski problemi biće rešeni"

Moskva -- Ruski premijer Mihail Mišustin uveren je da su trenutni problemi u globalnoj ekonomiji zbog koronavirusa privremeni i da će biti prevaziđeni.

"Ubeđen sam da su aktuelni problemi globalne ekonomije, koji su izazvanin koronavirusom, privremeni, i da će biti rešeni. Zato je sada važno da se donose odluke orijentisane na budući razvoj", rekao je on na današnjioj sednici vlade, prenosi agencija Tas. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Mišustin je u tom kontekstu pozvao na ulaganja u infrastrukturu. Napomenuo je da su sve mere utvrđene u novoj strategiji za sektor transporta do 2035. godine zasnovane na toj logici.

"One imaju za cilj stvaranje temelja za jačanje pozicije Rusije kao jedne od najvećih svetskih ekonomija i jednog od vodećih tranzitnih centara, kako bi se stvorili povoljni uslovi za bolji život ljudi i podizanje konkurentnosti naših preduzeća ", rekao je ruski premijer.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Globalni ekonomski problemi biće riješeni

Izvor: Capital.ba, 27.Mar.2020, 10:02

MOSKVA, Ruski premijer Mihail Mišustin uvjeren je da su trenutni problemi u globalnoj ekonomiji zbog koronavirusa privremeni i da će biti prevaziđeni. “Ubjeđen sam da su aktuelni problemi globalne ekonomije, koji su izazvani koronavirusom, privremeni, i da će biti riješeni. Zato je sada važno...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.