Farmerke iz Sandžaka idu u Rusiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2009, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmerke iz Sandžaka idu u Rusiju

NOVI PAZAR - Agencija za ekonomski razvoj Sandžaka (SEDA) saopštila je danas da su novopazarski proizvođači džinsa učestvovali na Međunarodnom sajmu mode u Moskvi i uspostavili značajne kontakte sa inostranim kompanijama.

Kompanije Big bojz, Bros, Brug, Maksers i Stig su u organizaciji SEDA uz finansijsku pomoć Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) učestvovale na moskovskom sajmu, koji je ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine okupio predstavnike više od 20 zemalja.

"Privrednici su na sajmu uspostavili značajne poslovne kontakte sa ruskim državnim institucijama i kompanijama. Značajno je i uspostavljanje kontakata sa španskim kompanijama, koje su pokazale najveće interesovanje za saradnju", navodi se u saopštenju Agencije za ekonomski razvoj Sandžaka.

Međunarodni sajam mode u Moskvi održan je od 6. do 9. septembra.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.